söndag 12 september 2010

Vind i seglen

Egen majoritet i fler och fler undersökningar. Man kunde hoppas på ännu högre siffror för fp specifikt, men det får man väl ta. Vi är ändå på klart uppåtgående, förändringen är nästan 95 % signifikant. Själv har jag stått i valstugan hela natten eftersom Kulturnatten i Uppsala ägde rum med en mängd olika evenemang av skilda slag i staden. Vi bjöd på våfflor och pratade politik. Många våfflor och mycket politik. Och gamla mer eller mindre bekanta som råkade känna igen mig. Urvalet i folkvimlet var lite annat än dagtid, men ändå många som var väldigt positiva mot oss. Det känns bra, även om man inte skall ta ut något alls i förskott.

Får nog göra en djupare fundering kring opinionsläget imorgon. Det är synd att man mest kan gissa hur läget ser ut på landstingsnivå utifrån förra valresultatet, SCB i våras och de opinionsundersökningar som bland annat UNT har presenterat. Det är ibland svårt att översätta trender på riksnivå till vissa regioner.

Noterade efter att jag skrivit att LUF Storstockholms ordförande väljer samma titel på sitt blogginlägg om opinionsnyheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar